Wooden Buttons rompertjes, shirtjes, babybroekjes, babymutsjes en speelpakjes

Wooden Buttons

Wooden Buttons

Artikel 1 tot 36 van totaal 74

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikel 1 tot 36 van totaal 74

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wooden Buttons

Wooden Buttons is een Nederlands baby- en kinderkleding merk.  De kleding is van goede kwaliteit en kenmerkt zich door een goede pasvorm. Ook na een aantal keren wassen blijven de baby- en kinderkleertjes van Wooden Buttons mooi.
Voor de baby- en kinderkleding van Wooden Buttons wordt biologisch katoen gebruikt. Deze katoen wordt op milieu vriendelijke wijze verbouwd en geproduceerd. In het gehele proces worden dan ook geen milieu onvriendelijke middelen gebruikt. De kleding voldoet dan ook aan de strengste milieu eisen.

De collectie van Wooden Buttons bestaat uit rompers, speelpakjes, shirtjes, broekjes en mutsjes.

Wooden Buttons basic babykleertjes 

De basic babykleertjes van Wooden Buttons zijn er in verschillende uni kleuren en verkrijgbaar in maat 50/56 t/m 86/92. In onze online collectie van Wooden Buttons verkopen wij rompers, speelpakjes, shirtjes, broekjes en mutsjes. Bij de rompers kun je kiezen uit een lange of korte mouw. Zo is er voor elke baby wel een geschikte basic in de gewenste kleur te bestellen.
De basic kleertjes van Wooden Buttons zijn het hele jaar door te bestellen en zijn niet aan de seizoenen onderhevig.

Wooden Buttons babykleertjes met teksten en printjes

Wooden Buttons heeft ook schattige bedrukte babykleding. Shirtjes met lieve of grappige teksten en broekjes, speelpakjes en mutsjes met leuke printjes.
De bedrukte babykleding van Wooden Buttons is van dezelfde kwaliteit als de basic kleertjes. Ook in het drukproces worden geen milieu onvriendelijke middelen gebruikt.