Zero2Three babykleding

Zero2Three

Zero2Three

Artikel 1 tot 36 van totaal 126

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikel 1 tot 36 van totaal 126

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zero2three babykleding 

Ben je op zoek naar babykleding voor een meisje, babykleding voor een jongen of juist uniseks babykleding? Zero2Three heeft het allemaal. Het merk Zero2Three, voorheen Beebies, wordt in Belgie geproduceerd en staat voor kwaliteit en comfort. Zero2Three ontwerpt babykleding met oog voor detail in maat 50 tot en met maat 92. De Zero2Three babykleding collectie heeft een mooie pasvorm en wordt gemaakt van comfortabele stoffen voor een betaalbare prijs. Heerlijk zachte en comfortabele babykleertjes voor pasgeboren baby's als ook  modieuze kleding voor dreumesen. 

Zero2Three Newborn babykleertjes

Zelfs voor de allerkleinste jongetjes en meisjes heeft Zero2Three een babykleding lijn namelijk Zero2three Newborn. De newborn collectie is verkrijgbaar in maat 50 t/m 68. Elk seizoen is er een verrassende jongens-, meisjes- en uniseks collectie beschikbaar. De uniseks kleertjes zijn erg handig voor als je nog niet weet of het een jongetje of een meisje wordt maar toch alvast babykleertjes wilt kopen. De kledingstukjes zijn erg leuk voor zowel een baby meisje als een baby jongetje.
De newborn babykleding van Zero2Three is te omschrijven als schattig, modieus, fris en kleurrijk. De zachte stofjes in rustige kleurtjes en de fijne pasvorm van de kledingstukjes van Zero2Three Newborn zorgen ervoor dat baby’s comfortabel op kunnen groeien. Door de uitgebreide series van Zero2Three Newborn zijn er veel verschillende combinaties met de kleertjes te maken. Zo ziet je kindje er elke keer weer anders uit. Het is ook heel handig als je baby gedeeltelijk schone kleding nodig heeft. Je pakt er zo een ander bijpassend Zero2Three kledingstukje bij.
De Newborn kleertjes zijn door de betaalbare prijs ook super leuk om cadeau te geven of te krijgen.