Spaarprogramma

Bij Babymerkleertjes zijn wij natuurlijk blij wanneer je een bestelling bij ons plaatst. Wij belonen je als klant graag door je bij elke aankoop spaarpunten te geven, waarmee je bij een volgende bestelling korting kunt krijgen! Het enige wat je hoeft te doen om voor de spaarpunten in aanmerking te komen, is een account aanmaken. Wanneer je een account aanmaakt, registreer je je als klant. Daardoor kan ons systeem jouw gegevens bewaren en kunnen wij je spaarpunten geven. Je kunt het aantal verzamelde spaarpunten dan ook inzien in jouw account.
Klik hier voor meer informatie over het aanmaken van een account.

Wanneer krijg ik spaarpunten?
Bij elke aankoop bij Babymerkkleertjes ontvang je spaarpunten. Per product wat in de webshop wordt aangeboden, ontvangt je voor elke hele euro 1 spaarpunt. Bij elk product staat precies vermeld hoeveel spaarpunten je bij dat product ontvangt.
Je kunt echter ook bonus spaarpunten ontvangen door:
– Een account aan te maken – 25 spaarpunten
– Gebruik te maken van speciale acties

Wat zijn mijn spaarpunten waard?
Elke 50 spaarpunten zijn € 1,- waard. Wanneer je bijvoorbeeld 100 spaarpunten hebt verzameld is dit € 2,- waard, 250 punten € 5,- en 500 spaarpunten € 10,-. De verzamelde spaarpunten kun je op de afrekenpagina inwisselen voor een korting. Wanneer je minimaal 50 spaarpunten hebt verzameld kun je al van een korting gebruik maken. Je kunt er echter ook voor kiezen om verder te sparen voor een hogere korting bij een volgende bestelling. Er geldt voor het inwisselen van spaarpunten geen minimaal aankoopbedrag, dus je kunt optimaal profiteren van jouw spaarpunten.

Een voorbeeld: Je hebt kleding t.w.v. € 50,- in jouw winkelmand. Je kiest er voor om 250 spaarpunten in te wisselen en ontvangt € 5,- korting. De kleding kosten nu nog € 45,-. Over dit restbedrag ontvang je gewoon weer nieuwe spaarpunten!

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?
Nee, het niet mogelijk uw spaarpunten in te wisselen voor contant geld. Je kunt jouw verzamelde spaarpunten alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Babymerkkleertjes. De spaarpunten zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke account, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders.

Geldigheid
De verzamelde spaarpunten zijn geldig tot 2 jaar na ontvangst. Zorg er dus voor dat je tijdig gebruik maakt van de korting!
Vanzelfsprekend worden de verzamelde spaarpunten voor producten die je aan ons retourneert weer in mindering gebracht bij jouw account.