Verzenden

Verzenden

Babymerkkleertjes.nl streeft ernaar om het product in Nederland binnen twee werkdagen dagen te leveren na ontvangst van betaling. Heeft u besteld voor 16.00 uur dan gaat uw bestelling normaal gesproken nog dezelfde (werk)dag op de post. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een besteling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen twee dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.
In Nederland versturen wij de bestellingen met PostNL. Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan bij de distributie van uw pakket bij PostNL of eventueel buitenlands postbedrijf. Wij vragen hiervoor uw begrip. Bij vragen hierover kunt u uiteraard wel contact met ons opnemen.
Babymerkkleertjes houdt de verzendkosten voor u graag zo laag mogelijk. Wij verzenden daarom zoveel mogelijk (bestellingen onder de 50 euro) per brievenbuspost. Bij verzending per brievenbuspost ontvangt u niet altijd een track en trace code.

Paketten met achteraf betalen
Bestellingen met achteraf betalen via Billink worden doorgaans niet op een ander adres dan het uwe aangeboden. Deze worden dan ook niet bij de buren afgeleverd. Wanneer u niet thuis bent bij de bezorging dan kunt u uw pakket ophalen bij een Postnl locatie. Eventueel kunt u bij opmerkingen onderaan uw bestelling doorgeven op welke dag u uw bestelling wilt laten bezorgen. Wij zullen hier dan rekening mee houden met versturen maar zijn voor de bezorging afhankelijk van PostNl.

 

Corona maatregelen België vanaf 19 maart 2020
De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Dit besluit heeft als gevolg dat een deel van de PostNL-punten in België gesloten zijn. Deze maatregelen kunnen invloed hebben op de pakketten die we naar België versturen. 

Pakketten die na een tweede poging niet bij de klant thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft.

Ook is in België het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat paketten met bestemming in België vertraging oplopen.

De meest actuele status van uw pakket is te vinden via de Track & Trace die u ontvangt nadat wij uw pakket verzonden hebben

 


Verzendkosten
De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen €3,95. Bij bestellingen vanaf €50,00 is verzending binnen Nederland gratis
De verzendkosten van bestellingen naar België of Duitsland zijn €6,95. Voor zendingen naar andere landen binnen Europa zie onderstaande tabel. Vanaf 100 euro is verzending buiten NL gratis.

Denemarken  €9,95 
Duitsland  €6,95 
Frankrijk  €9,95
Luxemburg  €9,95
Oostenrijk  €9,95
Spanje  €9,95
Verenigd Koninkrijk       €9,95
Zweden  €9,95
   
Griekenland  €12,95
Italië
 €12,95
Noorwegen  €12,95
Zwitserland  €12,95