Verzenden

Verzenden

Babymerkkleertjes.nl streeft ernaar om het product in Nederland binnen twee werkdagen dagen te leveren na ontvangst van betaling. Heeft u besteld voor 16.00 uur dan gaat uw bestelling normaal gesproken nog dezelfde (werk)dag op de post. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een besteling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen twee dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.
In Nederland versturen wij de bestellingen met PostNL. Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan bij de distributie van uw pakket bij PostNL of eventueel buitenlands postbedrijf. Wij vragen hiervoor uw begrip. Bij vragen hierover kunt u uiteraard wel contact met ons opnemen.
Babymerkkleertjes houdt de verzendkosten voor u graag zo laag mogelijk. Wij verzenden daarom zoveel mogelijk (bestellingen onder de 50 euro) per brievenbuspost. Bij verzending per brievenbuspost ontvangt u geen track en trace code.


Verzendkosten
De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen €2,95. Bij bestellingen vanaf €100,00 is verzending binnen Nederland gratis
De verzendkosten van bestellingen naar België of Duitsland zijn €6,95. Voor zendingen naar andere landen binnen Europa zie onderstaande tabel.

Denemarken  €9,95 
Duitsland  €9,95 
Frankrijk  €9,95
Luxemburg  €9,95
Oostenrijk  €9,95
Spanje  €9,95
Verenigd Koninkrijk       €9,95
Zweden  €9,95
   
Griekenland  €12,95
Italië
 €12,95
Noorwegen  €12,95
Zwitserland  €12,95