Wooden Buttons

Resultaat 1–24 van de 67 resultaten wordt getoond

Wooden Buttons

Wooden Buttons is een Nederlands baby- en kinderkleding merk.  De kleding is van goede kwaliteit en kenmerkt zich door een goede pasvorm. Ook na een aantal keren wassen blijven de baby- en kinderkleertjes van Wooden Buttons mooi.
Voor de baby- en kinderkleding van Wooden Buttons wordt biologisch katoen gebruikt. Deze katoen wordt op milieu vriendelijke wijze verbouwd en geproduceerd. In het gehele proces worden dan ook geen milieu onvriendelijke middelen gebruikt. De kleding voldoet dan ook aan de strengste milieu eisen.

De collectie van Wooden Buttons bestaat uit rompers, speelpakjes, shirtjes, broekjes en mutsjes.

Wooden Buttons basic babykleertjes

De basic babykleertjes van Wooden Buttons zijn er in verschillende uni kleuren en verkrijgbaar in maat 50/56 t/m 86/92. In onze online collectie van Wooden Buttons verkopen wij rompers, speelpakjes, shirtjes, broekjes en mutsjes. Bij de rompers kun je kiezen uit langemouwtjes of kortemouwtjes. Zo is er voor elke baby wel een geschikte basic in de gewenste kleur te bestellen.
De basic kleertjes van Wooden Buttons zijn het hele jaar door te bestellen en zijn niet aan de seizoenen onderhevig.

Wooden Buttons babykleertjes met teksten en printjes

Wooden Buttons heeft geweldige  bedrukte babykleding met grappige printjes en gave teksten. Schattige shirtjes die bedrukt zijn met leuke teksten en bijpassende baggy broekjes, speelpakjes en mutsjes met schattige all-over printjes. Voor de bedrukte babykleertjes worden dezelfde kleuren gebruikt als voor de basic babykleertjes waardoor ze goed met elkaar te combineren zijn.
De bedrukte kledingstukjes zijn gemaakt van biologisch katoen en ook bij het druk proces worden geen milieu onvriendelijke producten gebruikt. Ze voldoen dan ook aan strenge milieueisen.